H nest Silke 2021

Op 30 januari 2021 zijn de pups van Silke en Odi geboren! Vier reutjes en drie teefjes en het gaat prima met moeder en kroost!!!

Alle pups zijn gereserveerd!

H-nest Silke 2021

Begin februari 2021 verwachten wij pups uit de combinatie Roos Nicky Sterre van de Brederwiede (roepnaam Silke) en Ons Vrolijk Doesje Odi van Anton (roepnaam Odi).

Odi

                                                                                             Silke


G-nest Silke 2020

Op 24 januari 2020 zijn er uit de combinatie Roos Nicky Sterre van de Brederwiede (roepnaam Silke) en Falco Banjer van de Seven Aeren (roepnaam Banjer) acht puppen geboren. 3 reuen, Gosse, Gilles, Gabber en 5 teefjes, Goosje, Gemmie, Gloria, Gina, Gusje.


F-nest Silke 2018

Op 14 januari  zijn er uit de combinatie Roos Nicky Sterre van de Brederwiede (Silke) en C'est Thiago Glori van Wippi (Thiago) vier puppen geboren. 

Tot onze verrassing bleken twee pups bruin te zijn, erg leuk! De teefjes heten Fianny en Fientje, de reuen heten Fygo en Foppe.


E-nest Pluk 2014

Op 19-12-2014 heeft Pluk weer een nestje gekregen. Twee reutjes, genaamd Epke en Ellar. Aangezien ze maar met z'n 

tweetjes waren, groeiden ze als kool. We noemden ze de "kiloknallers". Ze gingen dan ook met een gewicht van meer

 dan 4 kilo naar hun nieuwe baasjes.


D-nest Pluk 2012

 

Op 11 juni 2012 is Pluk bevallen van 4 gezonde puppen. Het zijn reutjes met een geboortegewicht tussen 315 en 395 gram. Pluk heeft de bevalling goed doorstaan en sterke, levendige pups op de wereld gezet. Ze is er erg gelukkig mee en wij natuurlijk ook! De pups hebben mooie aftekeningen en zijn nu nog zwart/wit. Dit zegt echter niets, aangezien het ras er om bekend staat dat de eerste jaren de kleuren continue veranderen. 

 


C-nest Pluk 2011

 

Het eerste nest van Pluk werd op 25 maart 2011 geboren. Dit waren twee reutjes.  Deze puppen zijn gefokt met volledige goedkeuring van de vereniging van de Nederlandse Schapendoes. Inmiddels zijn deze pups twee prachtige reuen geworden! 

 Net als bij onze vorige nesten zullen ook deze pups in de huiskamer opgroeien. Op deze manier kunnen zij gelijk wennen aan andere mensen/kinderen en geluiden, zoals de stofzuiger, telefoon en televisie. Daarnaast zullen wij geregeld met de pups op stap gaan, zodat zij wennen aan de auto en andere prikkels. Ook zullen er zo nu en dan "vreemde" honden over de vloer komen. Zo hebben de pups na acht weken een goede start met de socialisering gemaakt en zijn zij klaar om naar de nieuwe eigenaar te gaan. Wij zullen samen met de nieuwe eigenaren kijken welke pup het beste bij hen past.